O nama

KO SMO MI?!

O Baumy

Brend “BAUMY” nastao je kao rezultat uspješnog poslovanja kompanije ALMY d.o.o. Zenica. Tradicija duga preko 30 godina čini kompaniju Almy prepoznatljivom i respektabilnom na tržištu Bosne i Hercegovine. Ideja o nastanku brenda Baumy pojavila se prije nekoliko godina, a realizacija je uslijedila 2014. godine.

Moderna tehnologija, obučeni i stručni uposlenici, sistematski proces proizvodnje i naravno visokokvalitetni proizvodi, karakteristike su brenda “BAUMY”.

Kompletna proizvodnja je automatizirana u modernoj proizvodnoj hali površine 1500m2. Koristeći ekološki prihvatljive materijale europskog kvaliteta, sigurni smo da ćete biti u potpunosti zadovoljni našim proizvodima.

Fabrika trenutno upošljava 20 osoba. U proizvodnom programu fabrike BAUMY moguće je pronaći proizvode iz sljedećih kategorija:

+ Boje za zidove i fasade,
+ Dekorativni završni malteri,
+ Impregnacije,
+ Mašinski malteri i estrih,
+ Mase za izravnavanje i fug mase,
+ Epoksidni podovi,
+ Cementna ljepila,
+ Boje za puteve,
+ Razrjeđivači,
+ Proizvodi za drvo i metal,
+ Kao i drugi građevinski proizvodi ili alati za izvođenje građevinskih radova.

Završenih projekata
0 +
Godina na tržištu
0 +
Stručno usavršenih uposlenika
0
Proizvoda
0 +

NAŠA VIZIJA

Zašto odabrati nas

Kad je riječ o uređenju doma ili izvođenju građevinskih projekata, izbor pravih materijala i proizvoda igra ključnu ulogu. Sigurno želite da vaši zidovi budu ne samo lijepi, već i izdržljivi. Da podovi budu ne samo privlačni, već i sigurni. Da vaši projekti ne samo da budu uspješni, već i ekološki prihvatljivi.

Uzimanjem u obzir svih ovih faktora, naša paleta proizvoda postaje vaš idealan izbor. Boje za zidove i fasade, dekorativni završni malteri, impregnacije, epoksidni podovi i mnogi drugi proizvodi dizajnirani su s pažnjom prema kvaliteti i okolišu. To znači da ne samo da ćete postići izvanredne rezultate u vašim projektima, već ćete i doprinijeti očuvanju okoliša.

Naša strast za kvalitetom, trajnošću i odgovornim poslovanjem čini nas idealnim partnerom za vaše potrebe. Zajedno, gradimo budućnost gdje ljepota, funkcionalnost i ekološka svijest idu ruku pod ruku. Vaš izbor proizvoda postaje izjava o vašim vrijednostima.

Naša prednost u odnosu na konkurenciju

Domaća proizvodnja

Baumy asortiman ponosno je stvoren u srcu Bosne i Hercegovine. Svaki proizvod nosi sa sobom dušu i kvalitetu ovog predivnog regiona. Naša posvećena ekipa majstora i stručnjaka pomno radi na svakom detalju, koristeći najbolje sirovine koje Bosna nudi. Svaka nijansa boje koja se stvara, odražava našu strast prema domaćem stvaralaštvu. Sa Baumy proizvodima, nosimo oznaku 387 s ponosom, jer znamo da kvalitet dolazi iz ovog predivnog kraja.

Ekološka prihvatljivost

Artikli iz Baumy asortimana su ne samo estetski privlačni i visokokvalitetni, već i ekološki prihvatljivi. Naša posvećenost očuvanju okoline i odgovornom poslovanju ključni su elementi naše filozofije, a to se odražava u svakom proizvodu koji nosi Baumy oznaku.

Upoznajte naš tim

Sadmir Šišić

Komercijalna služba - Team Lead

+387603196560

sadmir.sisic@almy.ba

ernaBojic-baumy2

Erna Bojić

Komercijalna služba

+38761515862

erna.bojic@almy.ba

pooblaščeni distributer izdelkov baumy za Republiko Slovenijo - Apriori d.o.o.

Klikni tukaj